Taxi van de Zaak

Maak een proefrit en ontdek de voordelen van onze bedrijfstaxi service

Ontdek het gemak van onze taxi van de zaak. Daarmee regelt u zakelijk vervoer snel en betrouwbaar. U bestelt op rekening, op de manier die bij uw mobiliteit past. En u bent altijd verzekerd van een representatieve, comfortabele rit. Maak een afspraak en ervaar zelf onze exclusieve bedrijfstaxi service met een gratis proefrit.

Snel geregeld

Zakelijk taxi rijden regelt u in een handomdraai. U belt, mailt of u boekt met onze Taxi App of online reservering. Wij rijden voor op het aangegeven tijdstip en de rit wordt bijgeschreven op uw account.

Altijd betrouwbaar

U kunt altijd op ons rekenen. Onze service is als vanouds stipt en betrouwbaar. Ook denken we mee over de planning van ritten, combinaties met meer personen en directievervoer.

Op rekening betalen

Uw ritten worden op uw account bijgeschreven. Aan het einde van de maand krijgt u een keurig overzicht van alle geboekte ritten en de factuur. Zo kunt u altijd bij uw ritgegevens en weet u precies waar u aan toe bent.

Luxe en duurzaam

De taxi’s van Wielkens zijn ruim en comfortabel. Door de exclusieve uitstraling van de wagens komt u in stijl aan op uw bestemming. Dan duurzaam. Want wij rijden bewust op aardgas wat aanzienlijk beter is voor het milieu dan de gebruikelijke dieselmotoren van taxi’s.

Prima prijs

Ons taxibedrijf staat bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook zijn verschillende afspraken mogelijk. Afhankelijk van uw mobiliteitsbehoefte kunnen we staffelkortingen of speciale ritprijzen aanbieden.

Gratis proefrit

Eerst rijden dan geloven. Na een gesprek over onze mogelijkheden bieden wij u een gratis taxirit aan binnen een straal van 50 km. Dan ervaart u zelf onze luxe wagens en hoogwaardige taxiservice.

Taxi Wielkens
David Wielkens (l) en Coen Stuurman (r) komen graag bij u langs om de voordelen van onze Taxi van de Zaak met u te bespreken

Maak een afspraak

Wij komen graag bij u langs om de vele voordelen van onze taxiservice voor uw bedrijf te bespreken. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een oriënterend gesprek. Of bel 071 – 589 05 03 voor een afspraak met Michael Sels (bedrijfsleider) of David Wielkens (directeur).

    Ontdek ook onze directietaxi service

    Speciaal voor directieleden hebben wij executive vervoer. Onze comfortabele, luxe auto’s brengen u op een stijlvolle manier naar uw bestemming. Achterin heeft u volop rust en ruimte om te werken of te overleggen. U kunt een directie taxi bestellen voor een complete dienst maar ook voor alleen halen en brengen. Lees meer over onze directietaxi service