Taxi Alphen aan den Rijn

Boek een taxi voor Alphen aan den Rijn en omgeving bij Wielkens. Door onze centrale ligging in Leiden en 25 auto’s zijn wij altijd snel ter plaatse in de regio. Tegen de scherpste taxitarieven.

Boek een taxi voor Alphen aan den Rijn

Reserveer online als u van te voren zeker wilt zijn van vervoer of bel 071 – 589 05 03 als u direct een taxi nodig heeft. Maak ook kennis met onze andere services zoals directie taxi, taxibussen voor groepen, airport service, rolstoeltaxi, leerlingenvervoer, zorgvervoer en WMO vervoer. Wilt u vervoer op maat? Neem dan contact met ons op om al onze mogelijkheden te bespreken.

Taxi van Alphen aan den Rijn – vliegveld

Maak gebruik van onze Airport Service. Op elk gewenst tijdstip brengen wij u naar het vliegveld en halen u ook weer op. Hou voor Alphen aan den Rijn-Schiphol en Alphen aan den Rijn Rotterdam-The Hague Airport ongeveer een half uur reistijd aan bij matige drukte op de weg. U kunt ook kiezen voor alleen halen of brengen.

Reserveer een taxi voor Alphen aan den Rijn

Boek makkelijk en snel een taxi van te voren. In een paar klikken is uw vervoer geregeld. Vul uw gegevens in en klik op Book. U krijgt een bevestiging van uw reservering. Helaas is deze service nog niet geschikt voor uw mobiele telefoon. Wel voor desktop, laptop en tablet.

Taxi Leiden en omgeving

Bekijk ook onze taxi service voor andere gemeenten rondom Leiden: Taxi LeidenTaxi LeiderdorpTaxi Noordwijk, Taxi Oegstgeest, Taxi Rijnsburg, Taxi RoelofarendsveenTaxi Valkenburg, Taxi VoorschotenTaxi WarmondTaxi Wassenaar en Taxi Zoeterwoude.