Schiphol taxi

De vertrouwde start van uw vakantie

Bestel een Schiphol taxi. Vanuit Leiden en omgeving brengen we u veilig en snel naar vliegveld Schiphol. En we kunnen u ook weer ophalen na uw reis of vakantie. Op elk gewenst tijdstip. Hou rekening met een half uur reistijd, afhankelijk van de drukte op het moment van uw vertrek. Reserveer uw Schiphol taxi met het onderstaande formulier. U kunt kiezen voor een breng-en-haal-service maar ook voor alleen halen of brengen.

Kosten Schiphol taxi

Kies voor het gemak van onze Schiphol taxi service. We brengen en/of halen u tegen scherpe tarieven.

Kijk hier voor een overzicht van al onze luchthaven tarieven.

Ook andere vliegvelden

Behalve naar Schiphol verzorgen wij ook airport services zoals Rotterdam-The Hague Airport taxi, Eindhoven Airport en Brussels Airport. Op elk gewenst tijdstip. Met vaste tarieven. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Reserveer uw Schiphol taxi

Reserveer uw Schiphol taxi makkelijk en snel bij Taxi Wielkens. Vul hier uw gegevens in en klik op Book. Dan krijgt u een bevestiging van uw reservering en staan wij voor u klaar op het afgesproken moment. Kijk voor meer informatie op Uitleg Taxi Reserveren of veelgestelde vragen.

Zo halen we u op van Schiphol

  1. Reserveer voor uw reis onze Schiphol taxi.
  2. Bel ons na de landing op 071-5890503, voordat u uw bagage ophaalt.
  3. Heeft u uw bagage? Ga dan naar de vertrekhallen op de eerste verdieping. Ga naar buiten. In de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 ziet u een rode slagboom. Daar in de buurt staat uw taxi klaar.
  4. Als u ons toch niet kunt vinden, bel dan 071-5890503. Wij helpen u alsnog op weg.

Vervoer op maat

Wilt u vervoer naar of van Schiphol regelen voor bijvoorbeeld een groot gezelschap of heeft u speciale wensen voor uw vervoer? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag op weg met onze mogelijkheden voor vervoer op maat.