Taxi Leiden

Snel en betrouwbaar vervoer in Leiden en omgeving

Boek een taxi voor Leiden en omgeving bij Wielkens. Leiden is de thuisbasis van Taxi Wielkens. Wij kennen de stad als geen ander. Maar ook in andere gemeenten kunt u rekenen op ons snelle en betrouwbare vervoer. Door onze centrale ligging in Leiden en 25 auto’s zijn wij altijd snel ter plaatse in de regio. Tegen de scherpste taxitarieven.

Boek een taxi voor Leiden

Reserveer online als u van te voren zeker wilt zijn van vervoer of bel 071 – 589 05 03 als u direct een taxi nodig heeft. Maak ook kennis met onze andere services zoals directie taxi, taxibussen voor groepen, airport service, rolstoeltaxi, leerlingenvervoer, zorgvervoer en WMO vervoer. Wilt u vervoer op maat? Neem dan contact met ons op om al onze mogelijkheden te bespreken.

Taxi Leiden – vliegveld

Maak gebruik van onze Airport Service. Op elk gewenst tijdstip brengen wij u naar het vliegveld en halen u ook weer op. Hou voor Leiden-Schiphol en Leiden Rotterdam-The Hague Airport ongeveer een half uur reistijd aan bij matige drukte op de weg. U kunt ook kiezen voor alleen halen of brengen.

Reserveer een taxi voor Leiden

Boek makkelijk en snel een taxi van te voren. In een paar klikken is uw vervoer geregeld. Vul uw gegevens in en klik op Book. U krijgt een bevestiging van uw reservering. Helaas is deze service nog niet geschikt voor uw mobiele telefoon. Wel voor desktop, laptop en tablet.

Taxi Leiden en omgeving

Bekijk ook onze taxi service voor andere gemeenten rondom Leiden:  Taxi Leiderdorp, Taxi Alphen aan den Rijn,  Taxi Noordwijk, Taxi Oegstgeest, Taxi Rijnsburg, Taxi RoelofarendsveenTaxi Valkenburg, Taxi VoorschotenTaxi WarmondTaxi Wassenaar en Taxi Zoeterwoude.