Airport service

De vertrouwde start van uw vakantie

Laat uw vakantie ontspannen beginnen in onze taxi met onze Airport service. Geen stress. Wij brengen u snel en betrouwbaar. Dan weet u zeker dat u ruim op tijd bent voor uw vertrek. En als u terugkomt staan wij weer klaar om u naar huis te brengen. Tegen vaste, lage taxitarieven voor vliegvelden. Uiteraard kunt u ook kiezen voor alleen halen of brengen. Reserveer online met het onderstaande formulier of bel 071 – 589 05 03. Dat is het gemak van Taxi Wielkens.

Airport service vliegvelden

Vanuit Leiden en omgeving verzorgen wij de volgende airport services: Schiphol taxiRotterdam-The Hague Airport taxi, Eindhoven Airport taxi en Brussels Airport taxi. Op elk gewenst tijdstip. Zodat u altijd op tijd aankomt op het vliegveld.

Reserveer een taxi naar het vliegveld

Reserveer uw airport taxi makkelijk en snel bij Taxi Wielkens. Vul hier uw gegevens in en klik op Book. Dan krijgt u een bevestiging van uw reservering en staan wij voor u klaar op het afgesproken moment. Kijk voor meer informatie op Uitleg Taxi Reserveren of Veelgestelde vragen.

Zo halen we u op van Schiphol

  1. Reserveer voor uw reis onze Schiphol taxi.
  2. Bel ons na de landing op 071-5890503, voordat u uw bagage ophaalt.
  3. Heeft u uw bagage? Ga dan naar de vertrekhallen op de eerste verdieping. Ga naar buiten. In de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 ziet u een rode slagboom. Daar in de buurt staat uw taxi klaar.
  4. Als u ons toch niet kunt vinden, bel dan 071 – 589 05 03. Wij helpen u alsnog op weg.

Vervoer op maat

Wilt u vervoer naar of van een vliegveld regelen voor bijvoorbeeld een groot gezelschap of heeft u speciale wensen voor uw vervoer? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag op weg met onze mogelijkheden voor vervoer op maat.