Taxi Wielkens

Innovatief op weg sinds 1990

Taxi Wielkens is opgericht in 1990 in Leiden en groeide uit tot een van de grootste taxibedrijven van de Leidse omgeving. En een van de meest innovatieve. Want sinds de oprichting heeft Wielkens nieuwe technologieën ingezet om de service te verhogen. Zo is onze service Taxi Reserveren Online uniek voor taxi’s in de regio. Met 25 auto’s zijn wij altijd snel ter plaatse in Leiden en omgeving wanneer u direct een taxi nodig heeft.

Meer dan personenvervoer

Naast het reguliere personenvervoer bieden we inmiddels ook services zoals directie taxi, taxibus voor groepen, airport service, rolstoeltaxi, leerlingenvervoer, zorgvervoer en WMO vervoer. Om zeker te zijn van de hoogste kwaliteit leiden we zelf chauffeurs op voor al onze diensten. Opvallend detail: ons chauffeursbestand bestond in de beginjaren voor 30% uit vrouwen. En dat in een typische mannenwereld.

Nieuwste ontwikkelingen

Taxi Wielkens loopt altijd voorop met de nieuwste ontwikkelingen. Zo hadden wij de eerste taxi’s die op aardgas reden. En wij experimenteerden ook als eerste met elektrische auto’s waarmee we inspeelden op de vraag naar milieuvriendelijke transportmiddelen.

Onze kwaliteitskeurmerken

Bij alles wat we doen staan de wensen en tevredenheid van klanten voorop. Dat ziet u terug in onder andere onze ISO 9001 certificering die wij in 2011 behaalden. Daarmee is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

Gemak voor de klant

De geautomatiseerde rittenagenda en later de website waarop u online ritten kunt bestellen, zijn ontwikkeld om het gemak voor de klant te vergroten. Met onze online calculator kunt u nu ook zelf de prijs van uw taxirit berekenen. Uiteraard kunt u in de taxi gebruik maken van verschillende betaalmethoden.

Klanten over Taxi Wielkens

Sinds 1990 hebben we een groot bestand van trouwe klanten opgebouwd. Zowel zakelijke als particuliere klanten ondervonden de vele innovaties die wij hebben doorgevoerd. Lees alles over hun ervaringen in onze reviews.

‘De basis van ons bedrijf is mensenkennis’

Directeur David Wielkens over Taxi Wielkens: “Tijdens mijn studie Biologie in Leiden, reed ik op de taxi als bijbaan. De meeste van mijn medestudenten gingen de horeca in, ik vond rijden veel leuker. Je ontmoet allerlei soorten mensen en je komt in de raarste situaties terecht waarin je soms ook wel je mannetje moet staan. Dat maakt rijden op een taxi zo bijzonder. Geen rit is hetzelfde.” Lees meer…

Taxi bestellen

Bij Taxi Wielkens kunt u eenvoudig en vooraf een taxi online reserveren. Heeft u direct een taxi nodig? Bel dan 071 – 589 05 03 of WhatsApp naar: +31623407370