Directie taxi

Comfortabel en op tijd op uw afspraak

Bestel een directie taxi. Speciaal voor directieleden hebben wij executive vervoer. Onze comfortabele, luxe auto’s brengen u op een stijlvolle manier naar uw bestemming. Achterin heeft u volop rust en ruimte om te werken of te overleggen. U kunt een directie taxi bestellen voor een complete dienst maar ook voor alleen halen en brengen. Bel 071 – 589 05 03, WhatsApp naar +31623407370 of vul het onderstaande formulier in voor een online reservering.

Representatieve directiechauffeurs

Onze directiechauffeurs zijn representatief en punctueel en brengen u naar elke gewenste bestemming. Ze zijn CCV-D1 gediplomeerd zodat u veilig en ongestoord kunt werken tijdens de rit naar een zakelijke afspraak of een congres. Afhankelijk van de afspraak wachten ze totdat u klaar bent om weer terug te reizen. Maak een afspraak om al onze mogelijkheden voor uw directievervoer te bespreken.

Reserveer een directie taxi online

Boek makkelijk en snel een directie taxi van te voren. Dan bent u zeker van vervoer. Vul uw gegevens in en klik op Book. U krijgt een bevestiging van uw reservering. Liever mobiel boeken? Download onze gratis Taxi App en reserveer op uw smartphone of tablet.

“Als je alles goed wilt regelen dan hoort goed vervoer daar ook bij.”

Apotex Nederland: “Internationaal opereren houdt in dat regelmatig vervoer nodig is om mensen van en naar Schiphol of een hotel te vervoeren. Taxi Wielkens beschikt over representatieve en behulpzame chauffeurs. Ook de auto’s van Taxi Wielkens zijn altijd netjes.” Lees meer…