Nieuws

Ook in deze bijzondere tijd is Taxi Wielkens 24/7 tot uw dienst!

COVID-19 Maatregelen taxivervoer Taxi Wielkens

  1. Volgens de richtlijnen van het RIVM heeft Taxi Wielkens in haar voertuigen de z.g. Kuchschermen aangebracht.
    Dit om eventuele besmetting tussen klant en chauffeur te voorkomen.
  2. Tot nader order worden de klanten steeds met een grote personenbus vervoerd. Dit om voldoende afstand tussen de cliënt en de chauffeur te waarborgen.
  3. Alle klanten dienen een mondkapje te dragen in de auto
  4. Rolstoel gebonden cliënten kunnen ook gewoon hun taxi bestellen.

COVID-19 patiënten of cliënten met verkoudheids- of griepverschijnselen

Als een cliënt verkoudheids- of griepverschijnselen heeft, wordt deze cliënt beschouwd als dat deze persoon besmet is met het COVID-19 virus.

  • De cliënt moet dit vooraf melden aan de centrale van Taxi Wielkens. Hiervoor wordt dan een speciaal geprepareerde taxi-bus ingezet.
  • De cliënt moet voorzien zijn van een mondkapje en handschoenen.
  • De cliënt moet in de auto zo min mogelijk aanraken.
  • De chauffeur heeft beschermende middelen voor zichzelf (mondkapje en handschoenen).

Na de rit wordt de auto volledig schoongemaakt, ontsmet en daarna 30 minuten gelucht.

Voor deze voorzorgsmaatregelen brengt Taxi Wielkens extra kosten in rekening.

Wielkens Hart in Aktie

Op 15 maart waren wij te zien in het TV programma Hart in Actie. Daarin mochten wij onze bijdrage leveren aan de hulp voor de dochters van Hans en Petra. De tweeling is zowel verstandelijk als lichamelijk gehandicapt en had een grote behoefte aan een traplift. Het programma zorgde voor de traplift. Wij voor het vervoer van de tweeling.

 

 

Wij werden voor het programma gevraagd omdat we veel gehandicaptenvervoer in de regio verzorgen. Inmiddels hebben we een jarenlange ervaring met deze doelgroep en een uitstekend wagenpark met goed opgeleide chauffeurs. Ook “matchen” wij altijd de juiste chauffeur aan de juiste cliëntenroutes. Dit zorgt voor extra zekerheid en veiligheid omdat er dan een band ontstaat tussen klant en chauffeur. Bekijk ons zorgvervoer voor meer informatie over onze diensten voor mensen met een beperking.

 

 

Taxi van de Zaak

Ontdek het gemak van onze taxi van de zaak. Daarmee regelt u zakelijk vervoer snel en betrouwbaar. U bestelt op rekening, op de manier die bij uw mobiliteit past. En u bent altijd verzekerd van een representatieve, comfortabele rit. Maak een afspraak en ervaar zelf onze exclusieve bedrijfstaxi service met een gratis proefrit. Lees meer…

Alstublieft: 50% Taxi App Korting van 1 juli t/m 28 augustus!

De programmeurs hebben er lang op zitten zwoegen. Bloed, zweet en pixels. En daar is die dan, onze langverwachte Taxi App. En dat vieren we met 50% korting als u van 1 juli t/m 28 augustus via onze gratis app een taxi bestelt of reserveert. Vooral handig wanneer u deze zomer naar de zon vliegt… Wel snel boeken want vol = vol.

Taxiwereld vernieuwen

‘Deze app stond hoog op mijn verlanglijstje want met alle nieuwe middelen van vandaag moeten we toch ook een vertaalslag kunnen maken naar de taxi. Natuurlijk was ik geen voorstander van Uber Pop – oneerlijke concurrentie door amateur chauffeurs – maar de techniek erachter heeft me wel aan het denken gezet. Ook op dat gebied moet de taxiwereld vernieuwen om aan moderne wensen te voldoen. In een paar klikken op je smartphone of tablet moet je een taxi kunnen regelen.’

Direct in verbinding met de taxi

‘We hebben gekeken wat binnen onze mogelijkheden paste en kwamen uit bij een Zweedse ontwikkelaar van taxi applicaties. Inmiddels rijdt half Zweden daarop, dus hoeven wij niet bang te zijn voor kinderziektes. Het unieke van deze taxi app zit ‘m in de directe benadering van de chauffeur die het dichtst in de buurt van de klant is. Er zit geen centrale tussen dus de chauffeur kan de rit aanvaarden en snel ter plekke zijn. Je boekt online en je betaalt in de auto. Het gebruiksgemak is groot. Je kunt snel zien wat de rit kost, je ritinformatie bijhouden, vaste adressen bewaren en als je taxi voor je deur staat, krijg je een push bericht. Met deze app zetten we weer een spannende nieuwe stap in innovatie om onze klanten nog beter op weg te kunnen helpen.’

David Wielkens

Directeur Taxi Wielkens

Maak ook kennis met de vele voordelen van de Wielkens Taxi App! Download onze gratis taxi app.