Review UL-TS

“De prijs en de kwaliteit van service zijn met elkaar in evenwicht. Prettig is dat de centrale een duidelijke indicatie geeft hoe lang het duurt voor de taxi er is."

UL is een internationaal bedrijf met een vestiging in Leiden. Met focus op het beveiligen van transacties (bijv. de chip op de betaalpas) biedt de organisatie innovatieve oplossingen aan financiële instellingen, de overheid, telecom branche en de transport sector. In 2012 lijfde het Collis in, een van oorsprong Leids bedrijf.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Sinds de oprichting van Collis worden taxi’s bij Taxi Wielkens geboekt. “Bij Taxi Wielkens zijn de prijs en de kwaliteit van service met elkaar in evenwicht. De auto’s en chauffeurs zijn representatief voor zakelijk vervoer en de taxi’s zijn nagenoeg altijd op tijd. Daarbij is de vaste prijs voor een taxi naar Schiphol een stuk goedkoper dan een schipholtaxi en kan er altijd met creditcard worden betaald.”

Duidelijkheid

“Onze zakelijke gasten weten graag waar ze aan toe zijn en dus is het erg prettig dat de centrale een duidelijke indicatie geeft hoe lang het duurt voor de taxi er is. Dit kunnen we dan goed communiceren naar onze klanten. De taxi staat binnen de genoemde tijd voor de deur. We hoeven daardoor nooit ongerust te zijn of de taxi wel of niet komt.”

Miranda Marselis, Management Assistent UL-TS b.v. www.ul-ts.com

Lees alle reviews over Taxi Wielkens.