Review Hotel Ibis

“Taxi Wielkens is één van de goedkoopste, al dan niet het goedkoopste taxibedrijf in Leiden."

Tegenover het Centraal Station van Leiden, aan de rand van het stadscentrum bevindt zich een modern Ibis hotel. Ibis heeft zichzelf 21 doelen gesteld op het gebied van duurzame ontwikkeling die bijdragen aan een betere wereld. Eén van de 7 pijlers is het verlagen van de CO₂-uitstoot. Het past dan ook in hun filosofie om voor een taxibedrijf te kiezen waarvan 70% van het wagenpark op groengas rijdt.

Mooie auto, nette chauffeur

Ibis Leiden ontvangt veel (zakelijke) gasten die een professionele behandeling verwachten tegen een scherpe prijs. “Een taxi van Wielkens betekent steevast een mooie auto met een nette chauffeur die weet wat van hem wordt verwacht. Taxi Wielkens is één van de goedkoopste, al dan niet het goedkoopste taxibedrijf in Leiden. Door het aanbieden van vaste lage tarieven betalen gasten minder dan bij welk ander taxibedrijf dan ook.”

Online reserveren

De receptionist boekt elke taxi op www.wielkens.nl. “Voorheen gebeurde het nog wel eens dat een taxi die telefonisch was besteld niet kwam opdagen, omdat de tijd niet goed was begrepen. Door de taxi’s online te reserveren kan het haast niet meer misgaan en houdt de receptionist persoonlijk zicht op de reservering. Bij een online reservering is de taxi zeker op tijd.”

Richard van Rhijn – Front Office Manager Hotel Ibis Leiden

Lees alle reviews over Taxi Wielkens.