Alstublieft: 50% Taxi App Korting van 1 juli t/m 28 augustus!

De programmeurs hebben er lang op zitten zwoegen. Bloed, zweet en pixels. En daar is die dan, onze langverwachte Taxi App. En dat vieren we met 50% korting als u van 1 juli t/m 28 augustus via onze gratis app een taxi bestelt of reserveert. Vooral handig wanneer u deze zomer naar de zon vliegt… Wel snel boeken want vol = vol.

Taxiwereld vernieuwen

‘Deze app stond hoog op mijn verlanglijstje want met alle nieuwe middelen van vandaag moeten we toch ook een vertaalslag kunnen maken naar de taxi. Natuurlijk was ik geen voorstander van Uber Pop – oneerlijke concurrentie door amateur chauffeurs – maar de techniek erachter heeft me wel aan het denken gezet. Ook op dat gebied moet de taxiwereld vernieuwen om aan moderne wensen te voldoen. In een paar klikken op je smartphone of tablet moet je een taxi kunnen regelen.’

Direct in verbinding met de taxi

‘We hebben gekeken wat binnen onze mogelijkheden paste en kwamen uit bij een Zweedse ontwikkelaar van taxi applicaties. Inmiddels rijdt half Zweden daarop, dus hoeven wij niet bang te zijn voor kinderziektes. Het unieke van deze taxi app zit ‘m in de directe benadering van de chauffeur die het dichtst in de buurt van de klant is. Er zit geen centrale tussen dus de chauffeur kan de rit aanvaarden en snel ter plekke zijn. Je boekt online en je betaalt in de auto. Het gebruiksgemak is groot. Je kunt snel zien wat de rit kost, je ritinformatie bijhouden, vaste adressen bewaren en als je taxi voor je deur staat, krijg je een push bericht. Met deze app zetten we weer een spannende nieuwe stap in innovatie om onze klanten nog beter op weg te kunnen helpen.’

David Wielkens

Directeur Taxi Wielkens

Maak ook kennis met de vele voordelen van de Wielkens Taxi App! Download onze gratis taxi app.