Review Leiden Marathon

“Taxi Wielkens haalt Leiden Marathon veel werk uit handen door het vervoer van medewerkers, lopers en toplopers."

Sinds 1991 wordt in Leiden en omgeving een marathon van over 42,195 km gehouden waar zo´n 9.000 lopers aan meedoen. Om dit evenement voor elkaar te krijgen zetten ruim elfhonderd medewerkers van Team Leiden Marathon zich in, waaronder verkeersregelaars, verzorgers en vele vrijwilligers.

Direct begrepen

Sinds het millennium verzorgt Taxi Wielkens vervoer voor Leiden Marathon. “Dit begon met het naar huis brengen van medewerkers van Leiden Marathon. Directeur David Wielkens bleek zelf een verwoed loper te zijn en begreep gelijk wat voor werk mijn medewerkers hadden verricht. Zonder dat ik het vroeg bood hij spontaan het vervoer gratis aan.”

Veel werk uit handen

“Taxi Wielkens haalt Leiden Marathon veel werk uit handen door het vervoer van medewerkers, lopers en toplopers. Ik stuur slechts een lijst met gegevens naar Wielkens, de taxicentrale doet de rest. Lopers die op de meest vreemde tijdstippen op Schiphol aankomen worden vervolgens keurig opgehaald. Sinds 2014 verzorgt Wielkens ook het vervoer van eventuele uitvallers. Hiermee heeft Taxi Wielkens zich tot een onmisbare sportieve partner van Leiden Marathon gemaakt waar we altijd op kunnen rekenen.

Emile van Aelst – Coördinator opvang en begeleiding toplopers Leider Marathon

Lees alle reviews over Taxi Wielkens.